View Our Brochure

BOOK ONLINE NOW

Cancel | Modify

Hotellet

Draycott er med en underdreven elegance og ægte engelsk fornem stil mere end blot et femstjernet hotel i byen. Det var tidligere kendt under navnet Cliveden Town House og har til huse i tre rødstenshuse fra Edward VII's tid lige rundt om hjørnet ved Chelseas Sloane Square. Et ophold i dette elegante byhus giver mindelser om gamle dages charme og elegance, som London er så kendt for.

Som gæst på Draycott kan du nyde roen og stilheden i luksuriøse og smagfuldt indrettede suiter. De fleste af værelserne har deres egen hyggelige kamin, og nogen af dem har en karnap med udsigt til den fredfyldte og private have nedenfor. Som det er tilfældet med andre femstjernede hoteller, tilbyder Londons Draycott ulastelig service: Det diskrete personale sikrer, at du som gæst kommer til at opfatte Draycott som dit hjem i London.

Draycott blev købt af "The Mantis Collection" i 2003. Mantis Collection er en anset marketingsvirksomhed, der arrangerer turistture. Virksomheden har specialiseret sig i boutique-hoteller samt vildtreservater i Sydafrika og Storbritannien.

Adresse

22 – 26 Cadogan Gardens, Knightsbridge/Chelsea, London, SW3 2RP Den perfekte balance mellem luksus, privatliv og god beliggenhed lige mellem Londons fashionable Chelsea- og Knightsbridge-kvarterer.

Ledelsen

John Hanna - Direktør
Melissa Stoman - Vicedirektør
Dino Da Silva - Receptionschef
Shilpa Sinha - Reservationschef
Irmelli Hashmi - Oldfrue
Paula Hawes - Salgschef (BDM)
Alaistair McEwen-Smith - Økonomidirektør

Kontaktoplysninger

Telefon +44 (0)20 7730 6466
Fax +44 (0)20 7730 0236
E-mail info@draycotthotel.com
RING OG RESERVÉR GRATIS PÅ 1 800 747 4942

Faciliteter

 • Døgnåben reception
 • "Concierge Service" til teater, restaurantreservationer osv.
 • Gratis ekstraservice omfatter – Wi-Fi-internetadgang i alle værelser
 • Chaufførservice
 • Udvalg af dvd'er og cd'er
 • Playstation og spil
 • Gæste-pc'er
 • Gratis te og småkager i salonen fra kl. 16.00
 • Gratis glas champagne i salonen fra kl. 18.00
 • Gratis varm kakao i salonen fra kl. 21:30
 • 24-timers roomservice og morgenmad på værelset

Mødefaciliteter

Donald Wolfit-suiten er vores mødelokale og private spisestue med egetræspaneler og direkte udsigt til haven. Denne suite har alle A/V-tjenester med plads til op til 12 personer i stil med et direktionsværelse.

Mad og drikke

24-timers roomservice, private selskaber ved forudgående reservation

Check ind/ud

Check ud: 11:00 og check ind: 14:00

GDS-koder

GDS-ADGANGSKODE: YX
- SABRE 31114
- APOLLO/GALILEO 85436
- WORLDSPAN DNCTH
- AMADEUS LONCLI

Værelser

Draycott har 35 værelser i alt, som omfatter enkeltværelser, dobbeltværelser, deluxe dobbeltværelser, suiter, familieværelser og 2 soveværelsessuiter. Mange værelser og suiter har egen kamin. Alle værelserne har separat aircondition, og nogle værelser har udsigt over de smukke private haver i Cadogan.

Draycott Suite

I disse suiter kan familien få et yderst behageligt og luksuriøst ophold. De rummelige suiter (89 m²) er opdelt, så der er et stort soveværelse i åbent plan og med smuk udsigt over haven, det andet soveværelse ligger ved opholdsstuen, og der er to badeværelser, et fuldt udstyret køkken og en gæstegarderobe. Alle værelser har aircondition, gratis Wi-Fi, CD, satellit-TV og DVD. De store senge (king-size) kan deles, så de står hver for sig, og det store soveværelse i åbent plan har egen pejs.

Suite

Størrelsen på vores suiter er i gennemsnit 44 m² enten i ét rummeligt værelse i åbent plan eller med en separat opholdsstue og gæstegarderobe. Luksuriøst indrettet med typiske edwardianske træk: Der er højt til loftet, og der er en pejs med hyggelige siddepladser, bl.a. en sofa og behagelige stole. Vælg mellem king-size dobbeltseng eller to enkelte senge redt med sengelinned af den fineste egyptiske bomuld. Der er skrivebord i alle suiter. Junior-suiter har udsigt over den private have. Nogle har fuldt udstyret køkken, og alle har aircondition, gratis Wi-Fi, satellit-TV, DVD og CD samt privat bar.

Deluxe dobbeltværelse

Disse værelser er rummelige (35 m²) med en traditionel indretning og enten en king-size dobbeltseng eller to enkelte senge. Lad dig synke ned i den behagelige sofa foran pejsen. For den forretningsrejsende er det store skrivebord en perfekt arbejdsplads. Nogle af værelserne har udsigt over den private have, og alle har aircondition, gratis Wi-Fi, satellit-TV, DVD og CD samt privat bar. Disse værelser er også perfekte for familier, som kan bestille et ekstra enkeltværelse ved siden af (skal bestilles inden ankomst).

Standard dobbeltværelse

Et ideelt soveværelse med en fin størrelse og indretning (31 m²). Det er en smule mindre og hyggeligere end et deluxe dobbeltværelse, men stadig med al den komfort man forventer af et 5-stjernet Townhouse-hotel. Alle værelser har en king-size seng, som kan deles i to senge, hvis det ønskes, og desuden aircondition, gratis Wi-Fi, satellit-TV, DVD og CD samt privat bar. Nogle har også deres egen pejs med siddepladser.

Queen enkeltværelse

Disse værelser på 18 m² er perfekte til rejsende, der ønsker lidt mere end et standard enkeltværelse. Disse værelser har en queen-size seng, et skrivebord og et lille sofabord, og desuden aircondition, gratis Wi-Fi, satellit-TV, DVD og CD samt privat bar.

Standard enkeltværelse

Vores enkeltværelser er små (12 m²) og har en enkeltseng. De er imidlertid alle smukt indrettet med enten et teatertema eller et maritimt tema, og alle har aircondition, gratis Wi-Fi, satellit-TV, DVD og CD samt privat bar.

Lokale seværdigheder

 • Kings Road og Sloane Square
 • Buckingham Palace
 • Videnskabsmuseum
 • Naturhistorisk museum
 • V&A
 • Hyde Park
 • Harrods
 • Royal Albert Hall
 • Cadogan Hall

Find more information on the Draycott Hotel in English!
Trouvez plus d’information sur le Draycott Hotel en français!
Finden Sie mehr Informationen über das Draycott Hotel London auf Deutsch!
Trovare più informazioni sul Hotel di Draycott in italiano!
¡Encuentre más información en el Hotel de Draycott en español!